SLOVENIAN LEAGUE – ENTER RESULTS

We’re sorry, but this section is customized for Slovenian league and is avalible only in Slovenian language.

1. Prijava
Prijavite se s klikom na “gumb LOGIN” zgoraj desno. Vpišete e-mail naslov vašega uporabniškega računa in geslo, ter kliknite na “zelen gumb LOGIN“.
Po uspešni prijavi v sistem s v orodni vrstici pojavi slika in ime vašega uporabniškega računa.

2. Poiščite tekmovanje
Tekmovanje poiščete s pomočjo iskalnika na povezavi TUKAJ. Ligaško tekmovanje je dodeljeno v skupino Federations -> Bowling zveza Slovenije.
Tekmovanje lahko najdete tudi s pomočjo iskalnega polja “Search for event”, z vpisom naziva lige (npr. 1.Liga).

3. Rezultati
Po izbiri tekmovanja se izpišejo informacije o tekmovanju. Pod zavihkom “Results” so navedena posamezna kola ligaškega tekmovanja. V ustreznem krogu Izberite tekmo za katero želite vpisati rezultate. V polju “Patternizberite oljni vzorec na katerm se igra tekma. Če vzorca ni v sistemu, nam ga pošljite na info@bowling-planet.com in ga bomo dodali naknadno. Rezultate za posamezno igro vpišete v polja ob igralčevem imenu.

Po vnosu rezultatov obvezno kliknite na zelen gumb “SAVE” v rdečem polju, saj se rezultati v bazo sistema vpišejo šele ob kliku na gumb!

4. Prikaz rezultatov na ekranu
Sistem omogoča prikaz rezultatov s samodejnim osveževanjem na ločenem monitorju ali projektorju. Novo okno s prikazom rezultatov se vam bo odprlo ob kliku na gumb “Screen”.
FAQ-Screen-view

5. Tiskanje zapisnika
Po končanem tekmovanju izdelajte zapisnik tekmovanja v tiskalniku prijazni obliki (.pdf) s klikom na gumb “Print” desno zgoraj.